Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Majonez podobny do mojego jadłam w Paryżu. Przygotowywał go mój pracodawca. Ja oczywiście zainspirowałam się i stworzyłam swój własny. Smak zdecydowanie zależy od rodzaju musztardy. Musi być musztarda francuska Dijon.
Dzisiaj przedstawiam super szybkie pączki serowe, ale raczej są to pączuszki...
Odsłon: 804
Upalne lato to czas, gdy chętniej sięgamy nie tylko po orzeźwiające napoje, a...
Odsłon: 1099
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 137
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 172
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 107
Pyszne i szybkie kluseczki koperkowe, czyli obiad w 10 minut, najlepiej smaku...
Odsłon: 1035
Dzisiaj przedstawiam super szybkie pączki serowe, ale raczej są to pączuszki...
Odsłon: 804
Upalne lato to czas, gdy chętniej sięgamy nie tylko po orzeźwiające napoje, a...
Odsłon: 1099
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 137
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 172
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 107
Pyszne i szybkie kluseczki koperkowe, czyli obiad w 10 minut, najlepiej smaku...
Odsłon: 1035
Składniki
Do żółtka dodać musztardę i rozetrzeć.
Posiekać pietruszkę a czosnek przepuścić przez praskę.
Do żółtka z musztardą wlewać powoli olej i roztrzepać rózgą. Można też użyć miksera.
Do majonezu dodać jogurt i wymieszać trzepaczką.
Dodać pietruszkę i czosnek . Majonez jest gotowy. Smacznego!!!