Do góry

Zupy Przepis na:

Majowy barszczyk.

Majowy barszczyk.

Autor:

Przepisów i artykułów: 81 Ocena: 1817

Dodano:

Odsłon: 2985

Bardzo smaczny tani studencki barszcz. Zapachniało świątecznie...majowo

Składniki

  • torebka barszcz czerwony knorr, 1 szt.
  • torebka mrożonych uszek z grzybami lub mięsem, 1 szt. (ok. 1/2 kg)
3-4 os. 15 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Ugotować uszka w osolonej wodzie ok. 5 min.

  2. W naczyniu zalać zawartość torebki barszcz czerwony knorr przegotowaną wodą (nie gotować). I tyle- SMACZNEGO.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (7)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

tolada 30 października 2013 To ma byc przepis kulinarny? Ktos wyraznie sobie kpiny robi z tego portalu...

0 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

wiola1100 27 maja 2010 widzę że masz poczucie chumoru to dobrze , bo ostanio pogoda nie nastraja optymistycznie ,pozdrawiam

5 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

eses 26 maja 2010 zbyt skomplikowany przepis jak dla mnie... A skąd wziąć barszcz Knorr?? a ile mąki do uszek? ;) Nie ma to ja prostota studencka ;)

0 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

Agunkaa 26 maja 2010 No,no kangur to dopiero potrafi.......pisac bzdury...........

5 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

Brzoskwinka 26 maja 2010 Święta tuż, tuż hura! A na drugie danie karp lub pstrąg z ziemniaczkami i kapustką.

5 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń