Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Niecodzienne połączenie makaronu z Genui z chlebem. Pozytywne zaskoczenie.
Nie mogę się powstrzymać, aby nie dodać historii do tej potrawy. Otóż wiele l...
Odsłon: 112
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 571
Nie mogę się powstrzymać, aby nie dodać historii do tej potrawy. Otóż wiele l...
Odsłon: 112
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 571
Składniki
Makaron ugotowałem według przepisu na opakowaniu. Odcedziłem. Ze świeżego chleba wybra łem miąższ, który pokruszyłem (półtora szklanki ). Na dużej patelni rozgrzałem oliwę, podsmażyłem przez minutę posiekany czosnek oraz anchois. Dorzuciłem chleb, smażyłem 0k. 7 minut, aż chleb zrumienił. Wrzuciłem makaron, wymieszałem. Wyłożyłem na talerze, posypałem natką.