Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Uwielbiam chleb tygrysi, czasem zwany żyrafim ze względu na charakterystyczną...
Odsłon: 210
Nadeszła pora na kalafiora! Przyszła wiosna a wraz z nią wiele sezonowych war...
Odsłon: 41
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 3299
Uwielbiam chleb tygrysi, czasem zwany żyrafim ze względu na charakterystyczną...
Odsłon: 210
Nadeszła pora na kalafiora! Przyszła wiosna a wraz z nią wiele sezonowych war...
Odsłon: 41
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 3299
Składniki
Ugotować makaron na aldente,.pomidory pokroić drobno w kosteczke, następnie czosnek posiekać drobniutko.
Wrzycamy do garnka mieszanke warzywną z wszytkim rosołu wlewamy wywar dajemy tam czosnek posiekany i jak się zagotuje dajemy koncetrat musi smakować pomidorowym wywarem.zagęszczamy mąkąrzeby nie było za rzadke dajemy makaron doprawiamy warzywkiem i pieprzem i ziołami po prawansalsku i troszkebazyli.
.................