Do góry

Dania główne Przepis na:

Makaron penne z pieczarkami i fasolką czerwoną

Makaron penne z pieczarkami i fasolką czerwoną

Autor: jkm69

Przepisów i artykułów: 26 Ocena: 399

Dodano: 29.11.2016

Odsłon: 826

Makaron penne z pieczarkami i fasolką czerwoną z dodatkiem cebuli i przecieru pomidorowego

Składniki

3-4 os. 30 min średnie tanie

Przygotowanie

  1. Makaron gotujemy wg opisu
    Cebulę i pieczarki kroimy w dowolny sposób.
    Zaczynamy od podsmażenia cebuli,gdy już się zeszkli dodajemy przecier.
    Mieszamy i dodajemy pieczarki. Przyprawiamy, dolewamy trochę wody i smażymy około 15min. Na koniec dodajemy odcedzoną fasole czerwoną.
    Mieszamy całość z makaronem i gotowe. SMACZNEGO !!!

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń