Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciekawe i bardzo smaczne połączenie.Idealne jeżeli masz ochotę na coś innego :)
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 24
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 538
Rozpływają się w ustach. Klasyka w wiosennym wydaniu.
Odsłon: 765
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 40
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 24
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 538
Rozpływają się w ustach. Klasyka w wiosennym wydaniu.
Odsłon: 765
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 40
Składniki
Pora kroimy w plasterki,pomidorki w ćwiartki,pędy w paski.Wszystko podsmażamy,dodajemy boczek i posiekany czosnek.Smażymy na małym ogniu przez 15 minut.
Dodajemy mascarpone oraz mleczko kokosowe,bardzo dokładnie mieszając.Gotujemy pod przykryciem przez 20 minut,co jakiś czas mieszając ,można również dolewać odrbiny mleczka.Podajemy z makaronem.Smacznego