Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
uwielbiam warzywa, jeśli tylko jest taka możliwość, zastępuję część mięsa w przepisach warzywami
Proste ciasto na oleju z rabarbarem i chrupiącą kokosową kruszonką. Zaczyna s...
Odsłon: 50
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 27
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 171
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 233
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 785
Proste ciasto na oleju z rabarbarem i chrupiącą kokosową kruszonką. Zaczyna s...
Odsłon: 50
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 27
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 171
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 233
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 785
Składniki
1. rozgrzać olej, dodać posiekaną cebulę i czosnek, poddusić, dodać mięso, podsmażyć na rumiano, dorzucić posiekane drobno warzywa (oprócz brokuła), doprawić solą, sosem sojowym, pieprzem, podlać wodą, dusić na wolnym ogniu, dodać koncentrat pomidorowy oraz oregano, 2. ugotować osobno brokuła oraz makaron, 3. gorące składniki potrawy delikatnie wymieszać, do gorącego sosu można dodać starty żółty ser, smacznego