Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Coś takiego gotował Gordon Ramsay w swojej kuchni dla mnie pasuje.
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 53
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 98
Freekeh ( zielona, prażona pszenica) znana od czasów również biblijnych (po a...
Odsłon: 37
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 124
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 53
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 98
Freekeh ( zielona, prażona pszenica) znana od czasów również biblijnych (po a...
Odsłon: 37
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 124
Składniki
Cebulę, czosnek posiekać I podsmażyć na 2 łyżkach oliwy. Dodać pokrojone pieczarki dolać trochę oliwy i szybko mieszać na gorącej patelni powinny być lekko podsmażone. Potem wlać rosół, zmniejszyć ogień i dusić pod przykryciem około 15 minut , przyprawić. Oddzielnie ugotowany makaron wrzucić na patelnię z pieczarkami, podlać trochę wody z makaronu . Następnie dodać serek mascarpone ,chwilę gotować aby zagęścić. Gorąca potrawę przełożyć na talerz i od razu posypać startym parmezanem lub innym twardym serem , posypać natką pietruszki .