Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Gdy zostanie makaron nitki zawsze można go jeszcze smacznie wykorzystać ;)
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 48
Małosolne ogórki są banalne w przygotowaniu i gotowe do jedzenia już po 2 dni...
Odsłon: 49
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 148
Jeden z najszybszych przepisów na owsiane ciasteczka. Wymieszaj ze sobą 3 pro...
Odsłon: 91
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 48
Małosolne ogórki są banalne w przygotowaniu i gotowe do jedzenia już po 2 dni...
Odsłon: 49
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 148
Jeden z najszybszych przepisów na owsiane ciasteczka. Wymieszaj ze sobą 3 pro...
Odsłon: 91
Składniki
Na maśle zeszklić cebulę pokrojoną w kostkę i dodać frankfuterki pokrojone w plastry. Smażyć przez chwilę. Następnie dodać pokrojone suszone pomidory i prze kilka minut smażyć mieszając od czasu do czasu.
Potem dodać ugotowany makaron nitki i przyprawy, wymieszać. Całość zalać roztrzepanymi jajami i mieszać do czasu aż jaja się usmażą.
Podawać na umytej i osuszonej roszponce. Smacznego!