Do góry

Dania główne Przepis na:

MAKARON Z WARZYWAMI PO CHIŃSKU

MAKARON Z WARZYWAMI PO CHIŃSKU

Autor:

Przepisów i artykułów: 123 Ocena: 3379

Dodano:

Odsłon: 11926

SZYBKIE W PRZYGOTOWANIU, BARDZO SYCĄCE I PRZEDE WSZYSTKIM SMACZNE

Składniki

5-6 os. 60 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. makaron gotujemy na połtwardo Grzyby mun moczymy w chłodnej wodzie.

  2. na duzej patelni rozgrzewamy oliwe.

  3. na oliwie podsmażamy cebule pokrojoną w krązki

  4. gdy cebula bedzie juz miękka dodajemy grzyby mun pokrojone w paseczki

  5. potem kolejno dodajemy marchew pokrojoną w zapałkę, pieczarki i paprykę

  6. przyprawiamy wszystko przyprawami i dodajemy przecier pomidorowy

  7. gdy warzywa beda miekkie dodajemy do nich makaron i wszystko razem mieszamy.

  8. smacznego.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (3)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

kuchcik2 28 lipca 2010 Do tego bardzo pasowałyby jeszcze kiełki fasoli mung (świeże z tacki lub z puszki).

0 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

niezapominajka 26 lipca 2010 Co to za papka - feee wygląda jak makaron z mało sciętym jajem, niezbyt zachecające.

0 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń