Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
szybkie i delikatne danie!
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 25
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 85
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 178
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 203
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 25
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 85
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 178
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 203
Składniki
Makaron ugotowac wedlug przepisu(nie dodawac za duzo soli losos jest juz slony)w miedzy czasie pokroic lososia na male kawalki
Na patelnie z oliva z olivek dodajemy zabek czosnku,i pokrojonego lososia zostawiamy na srednim ogniu ok 5 minut mieszajac,pomidora kroimy na mala kosteczke i wrzucamy na patelnie wszystko delikatnie laczymy i pozostawiamy na ogniu jeszcze ok 3 minuty na sam koniec dodajemy smietane i wszystko laczymy.
Gdy makaron bedzie ugotowany dodajemy na patenie wszystko mieszamy posypujemy natka i podajemy