Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jako zakąska, samodzielne danie bądź dodatek:)
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 156
Polecam.
Odsłon: 823
Świetny i prosty przepis na rogaliki. Robi się je błyskawicznie, praktycznie...
Odsłon: 88
Dzisiaj łazanki , zapewne wszyscy znacie. Można przygotować z kapusty kiszone...
Odsłon: 9216
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 156
Polecam.
Odsłon: 823
Świetny i prosty przepis na rogaliki. Robi się je błyskawicznie, praktycznie...
Odsłon: 88
Dzisiaj łazanki , zapewne wszyscy znacie. Można przygotować z kapusty kiszone...
Odsłon: 9216
Składniki
Makaron gotujemy. Cebulkę podsmażamy na dobrze rozgrzanej patelni ( najlepiej wybrać tę patelnie, do której nic nie przywiera-teflonową), dodać sól, pieprz. Ugotowany makaron wrzucić na patelnię, posypać serem pokrojonym w kostkę, ok 1cmx1cm. Gdy zacznie się rozpuszczać, dodać gałkę muszkatołową oraz majeranek. Podsmażać ok 10 min. Sos: zmieszać wszystkie składniki. Gotowe danie polać sosem, smacznego:)