Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
potrawa dla fanów krewetek
Przepyszne ciasto a'la sernik na kakaowym spodzie. Idealne na deser oraz jako...
Odsłon: 135
Moja kanapka BSP (Boczek, Sałata, Pomidor) jest odpowiednikiem angielskiej po...
Odsłon: 271
Zawsze się darzy. Tak mówi moja ciocia. I to prawda. Zawsze się udaje.
Odsłon: 1790
Panna cotta to przepyszny deser znany kuchni włoskiej. W dosłownym tłumaczeni...
Odsłon: 297
Przepyszne ciasto a'la sernik na kakaowym spodzie. Idealne na deser oraz jako...
Odsłon: 135
Moja kanapka BSP (Boczek, Sałata, Pomidor) jest odpowiednikiem angielskiej po...
Odsłon: 271
Zawsze się darzy. Tak mówi moja ciocia. I to prawda. Zawsze się udaje.
Odsłon: 1790
Panna cotta to przepyszny deser znany kuchni włoskiej. W dosłownym tłumaczeni...
Odsłon: 297
Składniki
Na mocno rozgrzaną oliwę wrzucamy drobno posiekaną cebulę i boczek pokrojony w cienkie plastry. Gdy cebula i boczek się przyrumienią dodajemy szpinak. Dusimy. Po upływie ok 10 min dodajemy śmietanę. Całość mieszamy i podgrzewamy. Wrzucamy krewetki i dusimy aż do krewetki będą dobre. W międzyczasie gotujemy makaron.