Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Makowa zebra"
...ale pyszny.
Odsłon: 728
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 88
Polecam.
Odsłon: 635
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 369
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 171
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 5144
...ale pyszny.
Odsłon: 728
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 88
Polecam.
Odsłon: 635
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 369
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 171
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 5144
Składniki
Porcje 15 25 min Cena 1,75 zł Kalorie 281 kcal
Zmiksuj ser, jajko, budyń, cukier, masło. Podziel masę na dwie części. Do jednej wsyp mak. Do formy nakładaj na przemian po 2 łyżki raz jednej, raz drugiej masy. Piecz 60 min w temp. 180°C (do suchego patyczka). Posyp cukrem pudrem.
<strong>Katarzyna Sycik z Konina</strong>Źródło: Takie jest życie