Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybki i łatwy w przygotowaniu.
Polecam na spotkanie z rodziną, przyjaciółmi.
Odsłon: 64
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 179
Pyszne i szybkie kluseczki koperkowe, czyli obiad w 10 minut, najlepiej smaku...
Odsłon: 225
Młoda kapusta jest bardzo delikatna, jak sałata. Polecam.
Odsłon: 412
Polecam na spotkanie z rodziną, przyjaciółmi.
Odsłon: 64
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 179
Pyszne i szybkie kluseczki koperkowe, czyli obiad w 10 minut, najlepiej smaku...
Odsłon: 225
Młoda kapusta jest bardzo delikatna, jak sałata. Polecam.
Odsłon: 412
Składniki
Jajka ubić, dodać mak, proszek do pieczenia, syrop z agawy. Wszystko razem ubić. Na koniec dodać rodzynki, wymieszać.
Do wysmarowanej keksówki przełożyć masę. Piec w temperaturze 180 - 200C około 30 - 35 minut. Ciasto pozostawić w piekarniku do wystygnięcia.
Ciasto przekroić na dwie części, posmarować prażonymi jabłkami lub powidłami.
Z kakao, mleka i cukru pudru przygotować polewę. Jeszcze ciepłą polać ciasto.