Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Maliny kojarzą się z latem, w tym wydaniu maliny będą się także kojarzyć z mrożoną herbatą.
Wersja kiełbasek z papryką i cebulą, którą można przyrządzić albo na patelni,...
Odsłon: 168
Zupa z zielonego groszku tym razem wzbogacona koprem włoskim, który nadaje no...
Odsłon: 313
szybko, smacznie, prosto Ryż jest codziennym posiłkiem Kurdów i oni są mistrz...
Odsłon: 1537
Wersja kiełbasek z papryką i cebulą, którą można przyrządzić albo na patelni,...
Odsłon: 168
Zupa z zielonego groszku tym razem wzbogacona koprem włoskim, który nadaje no...
Odsłon: 313
szybko, smacznie, prosto Ryż jest codziennym posiłkiem Kurdów i oni są mistrz...
Odsłon: 1537
Składniki
Herbatę zaparzyć w 1 litrze wody, dosłodzić do smaku, schłodzić.
Wysoką szklankę napełnić kostkami lodu (do ¾ wysokości), na wierzch wsypać maliny. Wszystko zalać herbatą i podawać udekorowane miętą.