Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepyszny Hinduski napój/deser. Orzeźwiający i zdrowy.
Proste ciasto na oleju z rabarbarem i chrupiącą kokosową kruszonką. Zaczyna s...
Odsłon: 64
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 31
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 175
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 234
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 799
Proste ciasto na oleju z rabarbarem i chrupiącą kokosową kruszonką. Zaczyna s...
Odsłon: 64
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 31
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 175
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 234
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 799
Składniki
Mango należy obrać ze skórki i obkroić tak, aby zmarnować jak najmniej owocu (pokazuje to na filmie). Następnie miąższ należy zblendować z łyżką miodu i dwiema szczytpami kardamonu.
Do powstałego musu dodajemy jogurt grecki i wszystko dalej blendujemy. Jeśli wydaje się Wam, że już wszystko jest idealnie gładkie to należy blendować jeszcze przynajmniej 30 sekund.
Życzę smacznego i zapraszam do obejrzenia filmu, w którym krok po kroku pokazuję jak przygotować to danie.