Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Marcepanowe aniołki"
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 45
To prosty i smaczny, a przede wszystkim lżejszy i zdrowszy, przepis na odmien...
Odsłon: 76
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 36
Propozycja z twarogiem na śniadanie, bardzo smaczna i zdrowa. Zapraszam
Odsłon: 102
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 45
To prosty i smaczny, a przede wszystkim lżejszy i zdrowszy, przepis na odmien...
Odsłon: 76
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 36
Propozycja z twarogiem na śniadanie, bardzo smaczna i zdrowa. Zapraszam
Odsłon: 102
Składniki
Pokrusz 15 dag herbatników, posiekaj migdały, połącz z marcepanem, wszystko wymieszaj, wstaw do lodówki na 30 minut. Wyjmij. Uformuj stożki i kulki na głowy.
Stożki polej rozpuszczoną czekoladą, poczekaj aż wyschną. Na okrągłych herbatnikach umieść stożki, ułóż na nich kulki jako główki.
Do stożków doklej ciepłą czekoladą płatki migdałowe jako skrzydełka, z czekolady zrób też włosy aniołków. Pozostaw całość do wyschnięcia.
CZAS: około 40 minutŹródło: Dobry Tydzień