Do góry

Dania główne Przepis na:

Marchewka do obiadu

Marchewka do obiadu

Autor: agatokaj

Przepisów i artykułów: 104 Ocena: 2277

Dodano: 05.02.2012

Odsłon: 16917

smakowita

Składniki

3-4 os. 15 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Marchewkę obrać,umyć pokroić w półcentymetrowe plasterki ugotować w osolonej i posłodzonej wodzie z dodatkiem niewielkiej ilości masa.

  2. Gdy marchewka się ugotuje odcedzić,odparować.Na patelni usmażyć na maśle bułkę na rumiano wlać do marchewki,wymieszać.podawać do np.upieczonych udek.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (4)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

hihidwa 06 lutego 2012 Jeśli w taki sposób robimy kalafior,fasolkę szparagową, dlaczego nie marchewkę?
Pycha! Nie jadłam jeszcze ale pycha ! (ha ha ha)

12 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

Namarra 05 lutego 2012 Prosty i ciekawy pomysł, a zawsze coś innego. Jutro wypróbuję:)

13 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń