Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Marinara z tuńczykiem"
Nie mogę się powstrzymać, aby nie dodać historii do tej potrawy. Otóż wiele l...
Odsłon: 602
Dla niektórych to pyszna przekąska, dla mnie to główny posiłek - strudel z ko...
Odsłon: 43
Racuchy to pączki kładzione z łyżki do gorącego oleju. Racuchy zrobione są z...
Odsłon: 889
Nie mogę się powstrzymać, aby nie dodać historii do tej potrawy. Otóż wiele l...
Odsłon: 602
Dla niektórych to pyszna przekąska, dla mnie to główny posiłek - strudel z ko...
Odsłon: 43
Racuchy to pączki kładzione z łyżki do gorącego oleju. Racuchy zrobione są z...
Odsłon: 889
Składniki
Sposób przygotowania: 1.Ziemniaki obierz, gotuj ok. 10 minut we wrzątku. Odcedź, przestudź i pokrój na kawałki. Cebulkę obierz, posiekaj. Tuńczyka osącz. Rybę wymieszaj z ziemniakami i cebulą. Przełóż do żaroodpornej formy. Oprósz solą i pieprzem.
Czosnek przeciśnij przez praskę, połącz ze śmietaną. Polej tym w formie. Zapiekaj ok. 15 minut w temp. 190 st. Gotową zapiekankę udekoruj rozmarynem oraz listkami laurowymi.Źródło: Tina