Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
pyszna, aromatyczna idealna na jesienne i zimowe dni
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 323
Polecam.
Odsłon: 779
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 36352
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 443
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 323
Polecam.
Odsłon: 779
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 36352
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 443
Składniki
Dynię kroimy na kawałki, czosnek i cebulę siekamy. W garnku rozgrzewamy oliwę wrzucamy dynię, czosnek i cebulę. Gotujemy na dużym ogniu około 10 minut.
Po tym czasie wsypujemy przyprawy; gotujemy 3 minuty. Całość zalewamy gorącym bulionem gotujemy 10 minut i miksujemy blenderem. Dodajemy odsączoną fasolkę i podgrzewamy chwil kilka.
Podajemy posypaną natką pietruszki i z kleksem kwaśnej śmietany, bądź jogurtu