Do góry

Dania główne Przepis na:

Marynata do mięs miodowa

Marynata do mięs miodowa

Autor:

Przepisów i artykułów: 3 Ocena: 26

Dodano:

Odsłon: 12768

Bardzo smaczna marynata do pieczonych udek z kurczaka lub do mięs na grilla

Składniki

> 6 os. 15 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Wszystkie skladniki wymieszać w miseczce. Zalać marynatą mięso. Odłozyć do lodówki przynajmniej na 3 godziny.

  2. trzeba uważać żeby musztardy było tyle co miodu bądź wiecej- mięso nie będzie się przypalać.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (1)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

colbi111 17 kwietnia 2009 Super!! tylko moim zdaniem trzeba spełnić dwa warunki: żeby miodu było tyle co musztardy, a po drugie żeby musztardy było tyle co miodu.

0 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń