Do góry

Dania główne Przepis na:

Marynata miodowo-musztardowa do mięs

Marynata miodowo-musztardowa do mięs

Autor:

Przepisów i artykułów: 17 Ocena: 538

Dodano:

Odsłon: 50246

Łatwa, pyszna, polecam

Składniki

  • olej, 1/4 szktanki
  • musztarda rosyjska, 2 łyżeczki
  • Miód, 2 łyżeczki
  • Papryka słodka, 1/2 łyżeczki
  • pieprz, sól, wedle uznania
3-4 os. 15 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Wszystkie składniki dobrze wymieszac, dodac mięso, marynowac min. godzinę. Smacznego :)

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (2)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

ewuniak2824 31 października 2011 czy w tej marynacie można marynować mięso z indyka?

0 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

jakub25 18 grudnia 2010 takie mięso jest pyszne a najlepiej jak postoi w tej marynacie przez całą noc w lodówce!

5 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń