Do góry

Przetwory Przepis na:

Marynowana fasolka na kwaśno

Marynowana fasolka na kwaśno

Autor: ahnesenamon

Przepisów i artykułów: 1 Ocena: 1

Dodano: 21.08.2011

Odsłon: 927

Inny smak fasolki wekowanej

Składniki

1-2 os. 30 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. fasolkę ugotować na pół twardo. do średniego słoika wkładamy fasolkę,5-pasków papryki,5 kostek pomidora,1-ząbek czosnek, ziele angielskie,liść laurowy ,łyżka oliwy...zalewamy zalewą pasteryzacja 10-minut od zagotowania . Smacznego!

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń