Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ekstra śledzie na świąteczny stół.
Po prostu ciepła kanapka. Robi się błyskawicznie i dobrze smakuje. Polecam.
Odsłon: 5156
Smaki dzieciństwa, często były na obiad. Są smaczne, uwielbiane przez dzieci...
Odsłon: 361
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 79
Bardzo szybka do przygotowania, prosta i bardzo smaczna pasta. Urozmaici kola...
Odsłon: 85
Pyszne i szybkie kluseczki koperkowe, czyli obiad w 10 minut, najlepiej smaku...
Odsłon: 522
Po prostu ciepła kanapka. Robi się błyskawicznie i dobrze smakuje. Polecam.
Odsłon: 5156
Smaki dzieciństwa, często były na obiad. Są smaczne, uwielbiane przez dzieci...
Odsłon: 361
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 79
Bardzo szybka do przygotowania, prosta i bardzo smaczna pasta. Urozmaici kola...
Odsłon: 85
Pyszne i szybkie kluseczki koperkowe, czyli obiad w 10 minut, najlepiej smaku...
Odsłon: 522
Składniki
Filety śledzia kroimy w 4-5 centymetrowe kawałki, posypujemy pieprzem. Pomidory kroimy w kawałki, cebulę kroimy w cienkie plasterki. Układamy w słoiku warstwami, warstwa cebuli, warstwa śledzi, warstwa pokrojonych pomidorów.
Układamy warstwy do wyczerpania składników. Całość zalewamy oliwą z suszonych pomidorów. najsmaczniejsze są po 24 godzinach. Smacznego!!!