Do góry

Śniadania Przepis na:

Masełko wiejskie

Masełko wiejskie

Autor:

Przepisów i artykułów: 9 Ocena: 21

Dodano:

Odsłon: 1385

Świeżutkie i pachnące bez żadnych polepszaczy smaku i wyglądu.

Składniki

  • Świeża wiejska smietana, 1 litr
3-4 os. 15 min średnie przystępne

Przygotowanie

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (3)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

alicho05 20 września 2010 Kilka minut. Od razu będzie widać jak powstają grudki masła i łopatki miksera trudniej się obracają.

0 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

frotek 20 września 2010 Jeśli się nie ma wiejskiej śmietany można to zrobić ze śmietany 30% z dobrej mleczarni.Smietana musi być słodka.

0 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń