Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Maślaki w śmietanie"
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 304
Polecam.
Odsłon: 771
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 36319
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 431
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 304
Polecam.
Odsłon: 771
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 36319
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 431
Składniki
Grzyby obierz, umyj, większe pokrój, mniejsze zostaw w całości.
Cebulę posiekaj, zeszklij na rozpuszczonym maśle.
Następnie dodaj grzyby i duś 20 minut, stale mieszając.
Dopraw maślaki solą oraz pieprzem i zabiel śmietaną wymieszaną z mąką.
30 min ? Stopień trudności: łatwe ? Kalorie: 330.Źródło: Super TV