Do góry

Dania główne Przepis na:

Maślaki w śmietanie

Maślaki w śmietanie

Autor:

Przepisów i artykułów: 592 Ocena: 5013

Dodano:

Odsłon: 20

Przepis wart wypróbowania: "Maślaki w śmietanie"

Składniki

3-4 os. 60 min łatwe przystępne

Przygotowanie

  1. Grzyby obierz, umyj, większe pokrój, mniejsze zostaw w całości.

  2. Cebulę posiekaj, zeszklij na rozpuszczonym maśle.

  3. Następnie dodaj grzyby i duś 20 minut, stale mieszając.

  4. Dopraw maślaki solą oraz pieprzem i zabiel śmietaną wymieszaną z mąką.

  5. 30 min ? Stopień trudności: łatwe ? Kalorie: 330.

    Źródło: Super TV

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń