Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepyszne ciasteczka maślane, które można zrobić na wiele sposobów np. bez glutenu czy bez cukru. Mega proste i szybkie.
Shot na wzmocnienie odporności zrobiłam z kurkumą, świeżym imbirem, sokiem z...
Odsłon: 15
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 38
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 23594
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pysznego pieczonego kurczaka z ziemniaka...
Odsłon: 438
Jest to ciasto które robię dla ok. 10-12 osób. Niezastąpione na urodziny, imi...
Odsłon: 260
Shot na wzmocnienie odporności zrobiłam z kurkumą, świeżym imbirem, sokiem z...
Odsłon: 15
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 38
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 23594
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pysznego pieczonego kurczaka z ziemniaka...
Odsłon: 438
Jest to ciasto które robię dla ok. 10-12 osób. Niezastąpione na urodziny, imi...
Odsłon: 260
Składniki
Płatki owsiane i migdały mielimy.
Wszystkie składniki po kolei dodajemy do masy i ugniatamy ciasto.
Rozwałkowujemy ciasto i wykrawamy ciastka.
Jeśli do słodzenia używamy płynnego np. miodu czy syropu z agawy ciasto jest bardziej lepkie, wówczas formujemy w dłoniach ciasteczka.
Piekarnik rozgrzewamy do 180 stopni. Pieczemy z termoobiegiem 10-15 minut.