Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo łatwe, szybkie i niezwykle pyszne ;))
Dzisiaj przedstawiam super szybkie pączki serowe, ale raczej są to pączuszki...
Odsłon: 806
Upalne lato to czas, gdy chętniej sięgamy nie tylko po orzeźwiające napoje, a...
Odsłon: 1101
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 142
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 176
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 117
Pyszne i szybkie kluseczki koperkowe, czyli obiad w 10 minut, najlepiej smaku...
Odsłon: 1048
Dzisiaj przedstawiam super szybkie pączki serowe, ale raczej są to pączuszki...
Odsłon: 806
Upalne lato to czas, gdy chętniej sięgamy nie tylko po orzeźwiające napoje, a...
Odsłon: 1101
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 142
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 176
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 117
Pyszne i szybkie kluseczki koperkowe, czyli obiad w 10 minut, najlepiej smaku...
Odsłon: 1048
Składniki
Jajka wybij do garnka, dodaj cukier, maślankę, olej i zmiksuj. Do tych składników dodaj mąkę z proszkiem do pieczenia i miksuj dalej. Będzie dosyć rzadkie, ale nie ma się czym przejmować - takie ma być ;) Wylej je na blachę wysmarowaną tłuszczem i posyp owocami (takimi jakie lubisz - ja uwielbiam jagody lub truskawki)
Teraz czas na kruszonkę: do miski wsyp 2 szklanki mąki, 1 szklankę cukru i 3/4 kostki margaryny - zagnieć i posyp ciasto. Na końcu posyp cukrem waniliowym.
Piec 25 min. w 160 stopniach.