Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Masło chrzanowe zazwyczaj przygotowuję na Wielkanoc, gdyż wtedy można przygotować je ze świeżego chrzanu. W okresie zimowym można użyć chrzanu ze słoiczka. Takie masło to idealny dodatek do wędlin, ryb lub steków.
Przepis dnia
To najprostszy na świecie przepis na babeczki kakaowe. Mimo iż są proste i sz...
Odsłon: 274
Kawa pobudza ciało i umysł. Przygotowana w ten sposób rozgrzewa, pomaga przy...
Odsłon: 35
Bardzo szybka i zdrowa sałatka pomidorowa do potraw z grilla, burgerów lub do...
Odsłon: 745
Proste ciasto na oleju z rabarbarem i chrupiącą kokosową kruszonką. Zaczyna s...
Odsłon: 152
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 47
Przepis dnia
To najprostszy na świecie przepis na babeczki kakaowe. Mimo iż są proste i sz...
Odsłon: 274
Kawa pobudza ciało i umysł. Przygotowana w ten sposób rozgrzewa, pomaga przy...
Odsłon: 35
Bardzo szybka i zdrowa sałatka pomidorowa do potraw z grilla, burgerów lub do...
Odsłon: 745
Proste ciasto na oleju z rabarbarem i chrupiącą kokosową kruszonką. Zaczyna s...
Odsłon: 152
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 47
Składniki
Masło ucieramy, aż stanie się puszyste, ciągle ucierając dodajemy miód. Do masła dodajemy skórkę z cytryny oraz chrzan, mieszamy łyżką. Doprawiamy do smaku sokiem z cytryny. Podajemy jako dodatek do wędlin, ryb oraz steków.