Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 26
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 87
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 195
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 205
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 26
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 87
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 195
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 205
Składniki
Masło wystawić z lodówki aby zmiekło.Czosnek drobno posiekać,utrzeć z wegetą dużym nożem na gladką masę,posiekać drobo natkę ,dodać do smaku wegetę.Wymieszać składniki,odstawić do lodówki do stwardnięcia.I mozna zajadać z pieczywem,polewać ziemniaki i co tylko się chce.
W wersji luksusowej można doać starty typu parmezan i doprawić paroma kroplami cytryny lub limonki.Posmarować masą ulubione bulki i zrobić grzanki-będą ładnie zarumienione.