Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Rozpływają się w ustach. Klasyka w wiosennym wydaniu.
Odsłon: 585
Prosta sałatka z rzodkiewki, ogórka i sałaty strzępiastej polana sosem majone...
Odsłon: 52
Bardzo szybka do przygotowania, prosta i bardzo smaczna pasta. Idealnie spraw...
Odsłon: 14
Rozpływają się w ustach. Klasyka w wiosennym wydaniu.
Odsłon: 585
Prosta sałatka z rzodkiewki, ogórka i sałaty strzępiastej polana sosem majone...
Odsłon: 52
Bardzo szybka do przygotowania, prosta i bardzo smaczna pasta. Idealnie spraw...
Odsłon: 14
Składniki
kostke masla wyciagamy wczesniej z lodowki by bylo miekkie,czosnek wyciskamy,szczypiorek i bazylie bardzo drobno szatkujemy,tak samo robimy z cebula,wszytskie skladniki laczymy z maslem dodajemy pieprz i czerwona papryka;ucieramy wszytskie skladniki by masa byla jak najbardziej jednolita;w ten sposob otrzymujemy smaczne maslo na pieczywo,kazda kanapka z takim maselkiem ma calkiem inny odmieniony smak