Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kolejny sposób urozmaicenia nudnego smaku masła.
Nie mogę się powstrzymać, aby nie dodać historii do tej potrawy. Otóż wiele l...
Odsłon: 607
Dla niektórych to pyszna przekąska, dla mnie to główny posiłek - strudel z ko...
Odsłon: 43
Racuchy to pączki kładzione z łyżki do gorącego oleju. Racuchy zrobione są z...
Odsłon: 920
Nie mogę się powstrzymać, aby nie dodać historii do tej potrawy. Otóż wiele l...
Odsłon: 607
Dla niektórych to pyszna przekąska, dla mnie to główny posiłek - strudel z ko...
Odsłon: 43
Racuchy to pączki kładzione z łyżki do gorącego oleju. Racuchy zrobione są z...
Odsłon: 920
Składniki
Masło wstawić na 10 sekund do mikrofali, aby było dość miękkie. Cebulę pokroić w bardzo drobną kostkę, wręcz papkę. Szczypiorek pokroić w drobne kawałki. Czosnek zgnieść i wymieszać z cebulą. Wszystko dodać do masła, dopiawic połową łyżeczki soli i odrobiną pieprzu i dokładnie wymieszać. Wstawić do lodówki na 10 min. Idealne do tostów.