Do góry

Śniadania Przepis na:

Masło, pasta z awokado do pieczywa

Masło, pasta z awokado do pieczywa

Autor:

Przepisów i artykułów: 455 Ocena: 6728

Dodano:

Odsłon: 8700

Smaczna i zdrowa alternatywa dla masła.

Składniki

  • ser twarogowy Almette 150 g
  • 1 awokado
  • natka pietruszki garść
  • sok z 1/3-1/2 limonki
  • papryka ostra zielona szczypta
  • sól i pieprz
5-6 os. 15 min łatwe przystępne

Przygotowanie

  1. Awokado przecinamy na pół wyjmujemy pestkę, łyżką wydrążamy miąższ.
    Wszystkie składniki miksujemy w robocie na gładką masę, doprawiamy do smaku solą, pieprzem i papryczką.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń