Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Medaliony z polędwicy"
Racuchy to pączki kładzione z łyżki do gorącego oleju. Racuchy zrobione są z...
Odsłon: 140
Zielona prażona pszenica Freekeh, Kasza Gryczana, Pęczak, pieczona kiełbaska...
Odsłon: 35
Racuchy to pączki kładzione z łyżki do gorącego oleju. Racuchy zrobione są z...
Odsłon: 140
Zielona prażona pszenica Freekeh, Kasza Gryczana, Pęczak, pieczona kiełbaska...
Odsłon: 35
Składniki
Mięso oczyść, pokrój na zgrabne medaliony, skrop olejem, oprósz solą i pieprzem oraz posiekanym świeżym tymiankiem, a następnie wstaw do lodówki na ok. godzinę. Następnie upiecz je na ruszcie (na grillu lub w piekarniku. Możesz je też usmażyć na patelni grillowej).Źródło: Świat kobiety