Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Medaliony z tofu i grzybami"
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 55
Upalne lato to czas, gdy chętniej sięgamy nie tylko po orzeźwiające napoje, a...
Odsłon: 686
Przyjęło się, że to wigilijna potrawa. U nas zagościła na obiad w wielkanocny...
Odsłon: 2668
Polecam na spotkanie z rodziną, przyjaciółmi.
Odsłon: 345
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 55
Upalne lato to czas, gdy chętniej sięgamy nie tylko po orzeźwiające napoje, a...
Odsłon: 686
Przyjęło się, że to wigilijna potrawa. U nas zagościła na obiad w wielkanocny...
Odsłon: 2668
Polecam na spotkanie z rodziną, przyjaciółmi.
Odsłon: 345
Składniki
Kiełki, posiekany czosnek, dymkę, pokrojone pieczarki i tofu podsmaż. Ugotuj dziki ryż. Dodaj mąkę, proszek do pieczenia, kolendrę, imbir i rozgniecioną papryczkę chili bez nasion, jajko, mleko oraz oliwę.
Z ciasta ryżowego uformuj placki i smaż je na maśle. Podawaj ze smażonymi grzybami, tofu i warzywami.Źródło: TV14