Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Fasola Jaś z kiełbasą i boczkiem wędzonym w sosie pomidorowym.
Odsłon: 124
Polecam.
Odsłon: 755
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 103
Fasola Jaś z kiełbasą i boczkiem wędzonym w sosie pomidorowym.
Odsłon: 124
Polecam.
Odsłon: 755
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 103
Składniki
Mięso pokroić w drobną kostkę i podsmażyć na patelni. Jajko roztrzepać, dodać rozdrobniony czosnek i cebulę pokrojoną w drobną kosteczkę oraz przyprawy. Po nasiąknięciu dodać majonez i mąkę aż wyjdzie gęste ciasto. Dodać podsmażone mięso. Formować placki i smażyć na tłuszczu na złocisty kolor. Smacznego!