Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Uwielbiam chleb tygrysi, czasem zwany żyrafim ze względu na charakterystyczną...
Odsłon: 204
Nadeszła pora na kalafiora! Przyszła wiosna a wraz z nią wiele sezonowych war...
Odsłon: 36
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 3294
Uwielbiam chleb tygrysi, czasem zwany żyrafim ze względu na charakterystyczną...
Odsłon: 204
Nadeszła pora na kalafiora! Przyszła wiosna a wraz z nią wiele sezonowych war...
Odsłon: 36
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 3294
Składniki
chleb namoczyć w ciepłej wodzie , odcisnąć porządnie , dodać do mięsa. Do tego dołożyć papryki , celbulę (pokrojone w drobną kosteczkę), wcisnąć czosnek , dodać posiekaną natkę i ser , doprawić i wbić jaja. Całość wyrobić na jednolitą masę. Formować kotleciki mielone (rozmiar dowolny) , każdy obtoczyć w bułce tartej i smażyć na oleju obustronnie. Smacznego.