Do góry

Przekąski Przepis na:

Mielone kotlety.

Mielone kotlety.

Autor:

Przepisów i artykułów: 1001 Ocena: 9759

Dodano:

Odsłon: 748

Kotlety mielone podane jako przekąska do chleba.

Składniki

3-4 os. 30 min łatwe tanie

Przygotowanie

  1. Mięso doprawiamy solą, pieprzami, czosnkiem i majerankiem, wbijamy jajka i wyrabiamy.

  2. Z wyrobionego mięsa formujemy kotlety i smażymy w gorącym tłuszczu z każdej strony na rumiany kolor.

  3. Usmażone kotlety podajemy jako ciepłą przekąskę z pieczywem.

  4. Smacznego!!!

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń