Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mielone można robić na wiele sposobów, ja zrobiłam takie - spróbuj może też ci będą smakować..
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 19
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 15
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 19
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 15
Składniki
Umyte pieczarki drobno kroimy. Na patelnię wlewamy olej i smażymy drobno pokrojoną cebulę, gdy cebula się zeszkli dodajemy pieczarki i smażymy do odparowania wody.
Do miski przekładamy mięso, dodajemy jajko, czosnek wyciśnięty przez praskę, majeranek, ser pokrojony w drobną kostkę, pieczarki, namoczaną bułkę. Doprawiamy solą i pieprzem, a następnie dokładnie wyrabiamy. Formujemy sznycle i panierujemy w bułce. Smażymy z obu stron na złoty kolor. Życzę smacznego !