Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Mielone z jajkiem i cebulą"
Uwielbiam chleb tygrysi, czasem zwany żyrafim ze względu na charakterystyczną...
Odsłon: 219
Nadeszła pora na kalafiora! Przyszła wiosna a wraz z nią wiele sezonowych war...
Odsłon: 52
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 3308
Uwielbiam chleb tygrysi, czasem zwany żyrafim ze względu na charakterystyczną...
Odsłon: 219
Nadeszła pora na kalafiora! Przyszła wiosna a wraz z nią wiele sezonowych war...
Odsłon: 52
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 3308
Składniki
Mięso połącz z jajkiem i przyprawami. Dodaj posiekaną cebulę oraz przeciśnięty przez praskę czosnek. Wyrób na gładką masę. Tak przygotowane mięso włóż do lodówki. W tym czasie umyj i oczyść paprykę. Pokrój ją w niewielką kostkę. Za pomocą foremki uformuj mięso w sześcian. W każdą ściankę włóż kawałki papryki, tworząc kostkę do gry. Całość usmaż w głębokim tłuszczu, odsącz i podawaj.Źródło: Na żywo