Do góry

Dania główne Przepis na:

Mielone z ogórkami kiszonymi i orzechami

Mielone z ogórkami kiszonymi i orzechami

Autor:

Przepisów i artykułów: 625 Ocena: 8974

Dodano:

Odsłon: 7319

udany eksperyment :-) klopsy są lekkie, puszyste i aromatyczne :-)

Składniki

3-4 os. 30 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Ogórki i cebulę pokroić w drobną kostkę, orzechy w małe kawałki.

  2. Mięso wyłożyć do miski, dodać cebulę, jajko, bułkę tartą, przyprawy, majonez i musztardę. Dokładnie wymieszać. Dodać ogórki i orzechy, wymieszać.

  3. Formować klopsy i smażyć na patelni z dwóch stron do zrumienienia.

  4. Smacznego :-)

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (5)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

sereberko80 15 lutego 2013 są naprawdę smaczne, dzięki dodatkowi majonezu są puszyste :-)

1 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

dorcia41 15 lutego 2013 Ciekawe połączenie smaków, do ulubionych i na patelnię :))

1 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

gemka 11 sierpnia 2010 uwielbiam takie ale podaje mielone z ogorkiem ryzem i sosem pomidorowym:P

1 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń