Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne mielone z całą pieczarką. Jeśli ktoś lubi się wgryźć ;) to danie stworzone dla niego.
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 235
Fasola Jaś z kiełbasą i boczkiem wędzonym w sosie pomidorowym.
Odsłon: 18
Kokardkowe cudo to delikatna i wyjątkowa przekąska przygotowana z ciasta fran...
Odsłon: 13209
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 235
Fasola Jaś z kiełbasą i boczkiem wędzonym w sosie pomidorowym.
Odsłon: 18
Kokardkowe cudo to delikatna i wyjątkowa przekąska przygotowana z ciasta fran...
Odsłon: 13209
Składniki
Łopatkę mielimy, dodajemy jajka, bułkę tartą, dobrze przyprawiamy. Pieczarki myjemy, obieramy ze skórki i w całości rumienimy na patelni, należy je lekko posolić i popieprzyć. Formujemy kotlety, do środka wkładamy jedną pieczarkę. Obtaczamy w bułce tartej, smażymy na oleju . Niby zwykłe mielone, a jednak z niespodzianką :) Polecam! Świetnie smakują z ćwikłą!