Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Idealny przepis, dla osób znudzonych tradycyjnym mielonym :)
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 35835
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 131
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 234
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 259
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 35835
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 131
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 234
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 259
Składniki
Cebulę kroimy w kostkę, podsmażamy, studzimy. Mięso mieszamy z jajkiem i dodajemy cebulę. Mieszamy do uzyskania jednolitej masy. Dodajemy zioła, doprawiamy solą oraz pieprzem czarnym i ziołowym. Pomidorki myjemy i osuszamy. Z mięsa formujemy kulki. Do każdej kulki wkładamy po jednym pomidorku, obtaczamy w bułce tartej. Smażymy ze wszystkich stron na złoty kolor.