Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne,Nadaje się na obiad oraz kolacje można też podawać je na przyjęciach
Spód tych kostek wykonuje się z delikatnego ciasta, które rozpływa się w usta...
Odsłon: 206
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 172
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 395
Delikatna kapusta w panierce na chrupko.
Odsłon: 1860
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 252
Delikatne mięso z królika, wzbogacone smakiem śmietanowego sosu. Pyszna danie...
Odsłon: 34
Spód tych kostek wykonuje się z delikatnego ciasta, które rozpływa się w usta...
Odsłon: 206
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 172
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 395
Delikatna kapusta w panierce na chrupko.
Odsłon: 1860
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 252
Delikatne mięso z królika, wzbogacone smakiem śmietanowego sosu. Pyszna danie...
Odsłon: 34
Składniki
mięso wrzucamy na patelnię z olejem i dodajemy przyprawy oraz pokrojoną cebule w paski
mięso pieczemy pod przykrywką na raz dużym raz małym ogniu przez około 15 min podlać mięso gdy się podpiecze po podlaniu piec mięso przez kilka minut potem należy spróbować mięso czy nie jest surowe lub zbyt twarde jeśli będzie surowe lub twarde piec dalej na patelni
Wskazówka do sosu można dodać 2 łyżeczki sosera lub poprostu go zagęścić można podawać z ziemniakiami,chlebem itp. to mój pierwszy przepis więc prosze o wyrozumiałość co do czasu pieczenia lub gdyby coś sie nie udało