Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Migdałowe muffinki"
Kokardkowe cudo to delikatna i wyjątkowa przekąska przygotowana z ciasta fran...
Odsłon: 13169
Filet z kurczaka z ryżem i warzywami do klasyczne dania, które łączy w sobie...
Odsłon: 117
Szybkie i proste ciasto do kawki
Odsłon: 22720
Smak wiosny!
Odsłon: 403
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 355
Kokardkowe cudo to delikatna i wyjątkowa przekąska przygotowana z ciasta fran...
Odsłon: 13169
Filet z kurczaka z ryżem i warzywami do klasyczne dania, które łączy w sobie...
Odsłon: 117
Szybkie i proste ciasto do kawki
Odsłon: 22720
Smak wiosny!
Odsłon: 403
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 355
Składniki
Ciastka migdałowe pokrusz. Okruszki wymieszaj z masłem, jajkami, cukrem waniliowym, brązowym cukrem i mlekiem. Utrzyj na puszystą masę. Połącz z mąką.
Foremki w kształcie serduszek posmaruj tłuszczem. Oprósz mąką. Napełnij ciastem. Piecz 25 min w temp. 175 st. Wystudź, rozetnij.
Twaróg połącz z cukrem oraz odrobiną olejku migdałowego. Masą przełóż ciastka. Ewentualnie oprósz cukrem pudrem i udekoruj według uznania.Źródło: Naj