Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo szybki dodatek do śniadania lub na przyjęcie. Galanciki są porcyjne – dowolnej wielkości (filiżanka lub bulionówka). Skład ? Po prostu przegląd lodówki i żelatyna.
Gulasz z królika w śmietanie, zapiekany pod ciastem francuskim. Można przygot...
Odsłon: 90
Szczególnie dzieci się cieszą. To bardzo przyjemna zabawa.
Odsłon: 177
Gulasz z królika w śmietanie, zapiekany pod ciastem francuskim. Można przygot...
Odsłon: 90
Szczególnie dzieci się cieszą. To bardzo przyjemna zabawa.
Odsłon: 177
Składniki
1. Szykuję żelatynę mocną (2x mocniejsza niż pisze na opakowaniu) 2. Kiełbaski kroję w kawałeczki. 3. Ser, paprykę kroję w kostki. Oliwki kroje na pół. 4. Do bulionówki (filiżanki) wsypuję po kilka: kawałków kiełbaski, sera, papryki i pozostałych składników wypełniając ją maksymalnie do ¾. Zalewam żelatyną.
5. Jak ostygną wkładam do lodówki. 6. Idealne są następnego dnia do śniadania. Podaję z cytryną lub sosem majonezowo-ketchupowym.