Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proste w wykonaniu i bez wyrabiania ciasta, doskonałe nie tylko na tłusty czwartek.
Delikatne mięso z królika, wzbogacone smakiem śmietanowego sosu. Pyszna danie...
Odsłon: 26
To pożywny i aromatyczny gulasz z papryką i pieczarkami. Nie może się nie uda...
Odsłon: 42
To tradycyjny polski sernik pieczony, składający się z masy serowej oraz dwóc...
Odsłon: 72
Prosty sernik do popołudniowej kawy , przygotowany na spodzie z biszkoptów po...
Odsłon: 10514
Kulki orzechowe, które przyrządza się błyskawicznie. W smaku przypominają Fer...
Odsłon: 96
Delikatne mięso z królika, wzbogacone smakiem śmietanowego sosu. Pyszna danie...
Odsłon: 26
To pożywny i aromatyczny gulasz z papryką i pieczarkami. Nie może się nie uda...
Odsłon: 42
To tradycyjny polski sernik pieczony, składający się z masy serowej oraz dwóc...
Odsłon: 72
Prosty sernik do popołudniowej kawy , przygotowany na spodzie z biszkoptów po...
Odsłon: 10514
Kulki orzechowe, które przyrządza się błyskawicznie. W smaku przypominają Fer...
Odsłon: 96
Składniki
Banany zmiksować z cukrem na aromatyczną papkę.
Oba rodzaje mąki wymieszać z proszkiem i cynamonem, dosypać do masy bananowej, zmiksować w robocie kuchennym. Olej rozgrzać, nabierać łyżką masę i kłaść na olej. Smażyć z obu stron na rumiano. Wyjąć łyżką cedzakową i przełożyć na ręcznik papierowy. Pączki można podawać z kwaskową konfiturą lub posypać cukrem pudrem, wszystko uzależnione od słodkości bananów.