Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zdrowe, pyszne, idealne na jeden kęs!
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 208
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 674
Szybka i smaczna
Odsłon: 11140
Chciałam podzielić się z Wami moim przepisem na pyszny farsz mięsny z pieczar...
Odsłon: 124
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 208
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 674
Szybka i smaczna
Odsłon: 11140
Chciałam podzielić się z Wami moim przepisem na pyszny farsz mięsny z pieczar...
Odsłon: 124
Składniki
Cukinię pokroić w grube plastry. Przecier przełożyć do garnka, dodać przyprawy, podgrzać na małym ogniu. Blachę wyłożyć papierem do pieczenia, ułożyć cukinię. Na każdy plaster nakładać sos oraz pokrojoną drobno szynkę, posypać mozzarellą. Dodatkowo przykryć żółtym serem. Wstawić do piekarnika na 15 min.