Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Super przekąska do piwa.
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 75
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 80
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 75
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 80
Składniki
Wykonanie: Z ciasta francuskiego wycinamy szklanką kółka a literatką nacinamy w środku centymetr od brzegu, tak aby ciasto nie wypadło. Następnie smarujemy brzegi rozmąconym żółtkiem, środek natomiast smarujemy ketchupem, nakładamy pokrojone pomidory i posypujemy startym serem. Pieczemy w temperaturze 200 stopni około 20 minut. Po upieczeniu posypujemy pieprzem i dekorujemy listkami bazylii.